Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از پولتیکو، «کلیر ویو» (Clearview) یک اعلان مجوز از اداره ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده دریافت کرده است که نشان می‌دهد مقامات موردی را تأیید کرده‌اند که با استفاده از هوش مصنوعی چهره‌ها را در داده‌های عمومی اینترنت اسکن می‌کند تا افراد را از فهرست‌های دولتی و فیلم‌های دوربین‌های امنیتی پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون این شرکت تنها باید هزینه‌های اداری برای تضمین حق ثبت اختراع بپردازد.

«هوان تون - دت» موسس «کلیر ویو»، ادعا کرد که این اولین حق ثبت اختراع تشخیص چهره است که شامل داده‌های اینترنتی در مقیاس بزرگ می‌شود. این شرکت ابزار خود را به مشتریان دولتی (از جمله مجریان قانون) می‌فروشد تا بتواند جستجوهای‌شان را تسریع کنند.

همانطور که ممکن است تصور کنید، این نگرانی وجود دارد که اداره ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده به‌طور موثری فناوری «کلیر ویو» را توسعه خواهد داد و به این شرکت فرصتی برای رشد ارائه خواهد کرد. این در شرایطی مطرح می‌شود که مخالفت‌های گسترده با این فناوری به‌عمل آمده است. منتقدان نگران این هستند که «کلیر ویو» پایگاه داده‌های تصویری را بدون اطلاع یا اجازه ایجاد می‌کند و البته چندین دولت (از جمله استرالیا و بریتانیا) معتقدند که تشخیص چهره، قوانین مربوط به داده‌ها را نقض می‌کند. از نظر تئوری می‌توان از این فناوری برای سرکوب مخالفت‌های سیاسی یا در استفاده خصوصی برای تعقیب دیگران استفاده کرد.

با این حال «تون - دت» می‌گوید، «کلیر ویو» قصد ندارد به غیر از مشتریان دولتی به کسی دیگر محصولات خود را بفروشد و داشتن سیستم‌های بی‌طرف برای آنها «مهم» است. با این حال، حق ثبت اختراع، راه را برای اهداف غیردولتی، مانند کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوستیابی یا مشتری تجاری، باز گذاشته است.

در عین حال باید گفت، «کلیر ویو» به‌طور حتم از مسیر مشکل‌ساز فناوری خود آگاه است، حتی اگر قصد نداشته باشد به این سمت برود.

کد خبر 641229 برچسب‌ها هوش‌ مصنوعی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هوش مصنوعی ثبت اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند. مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند. جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند. «کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید. شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • آمریکا ۵ یگان نظامی اسرائیل را ناقض حقوق بشر تشخیص داد
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را «ناقض حقوق بشر» تشخیص داد
  • بازگشت چهره جنجالی به تیم ملی